Visualització de contingut web

Presentació

Consell Assesor del Pla Vega Renhace. DOGV 9022 de 17.02.2021

 

Presentació del Pla .  17 de septembre de 2020   

 

L'objectiu del Pla de Regeneració del Baix Segura és convertir la catàstrofe en una ocasió per a impulsar un entorn resilient que afavorisca la regeneració econòmica i social del Baix Segura, al mateix temps que promoga un desenvolupament territorial, absolutament respectuós amb el medi ambient, que prepare per a futurs episodis de temporals, i que possibilite una major vertebració del territori del Baix Segura amb la resta de la Comunitat Valenciana.
La nostra visió:

1. CONSENS: Cerca de consens i coordinació entre les diferents administracions i agents implicats per a donar solucions de futur. El Pla Vega Renhace ha de nàixer de l'acord i de la suma de forces de tots els implicats.

2. EVIDÈNCIA: Segons la taula d'experts els episodis meteorològics extrems augmentaran la seua freqüència en les pròximes dècades a conseqüència del canvi climàtic.

3.RESILIÈNCIA: Preparació de la comarca per a fer front a impactes relacionats amb el canvi climàtic i els extrems atmosfèrics associats esperables, protegir als seus habitants, els seus béns i el manteniment de la funcionalitat davant les crisis.

4. COORDINACIÓ d'actuacions de diferents administracions.